Item List

B.M

Ik vond de masterclass geweldig, ik heb behoorlijk veel aan gehad en heb gelijk een paar van de punten die ik heb opgeschreven in praktijk gebracht bij mijn partner en zijn reactie was echt WAW ik denk dat wij beide verbaasd waren. Ik verbaasd dat het gelijk zo een impact zou hebben en hij verbaasd dat ik zo gehandeld hebt ook met een andere benadering en dat voelde zo goed. Ik wil jou heel erg bedanken voor wat je doet en de mooie resultaten die ik terug mag zien bij mijn partner onze relatie maar ook bij mij zelf. De intentie is echt anders nu al n daar heb ik aan jou wijze woorden, advies en jou stories te danken. Want ik kijk elke dag ernaar. Blijf dit doen voor ons vrouwen want hiermee leren vrouwen echt meer te begrijpen hoe wij anders kunnen handelen en zoals jij altijd zegt hoe wij onze partners kunnen inspireren in plaats van klagen en commanderen. De masterclass was echt super en ik raadt het zeker aan vrouwen om het bij te wonen of een event of sessie bij jou te volgen. Ik ben echt blij met wat je allemaal doet Charis. Danki!

Emy

Wat een fijn gesprek hebben we gehad. Je kunt zien dat je ervaren bent en echt een hart hebt om andere vrouwen te helpen! Ik voelde me op mijn gemak bij je. Dat heb je vast wel gezien. Ik ben direct los gebrand. Je straalde echt rust uit en luisterde echt naar mijn verhaal. Daardoor heb je mij passend advies kunnen geven en ging je steeds doorvragen om mij concreet te kunnen antwoorden. Bedankt ervoor.
Je bent echt een aanrader om mee te praten! Keep on doing you Charis!

F.R.

Nou ik weet niet precies waar te beginnen.
Maar ik heb Zo’n fijne gesprek gehad. Je luisterde echt goed naar me verhaal en gaf me zoveel waarde volle tips waar ik echt heel erg veel aan heb gehad.
Ik voelde me echt gehoord en je nam ook de tijd voor me. Alleen dit gesprek gaf me zoveel boost om door te gaan met me huwelijk echt heel gek gewoon. Maar een ding er moeten nog veel meer mensen zoals jij zijn. Vond het zo’n fijne gesprek. Kan niet wachten en zien wat je programma mij gaat bieden. Blijf zo door gaan. Er zijn weinig mensen zoals jij. Ik zie je echt als een voorbeeld want ik wil ook die rust gaan ervaren wat jij uitstraalt. Love it! Dankjewel voor de waardevolle sessie.

J.A.

Ik heb de Masterclass van Charis gevolgd. Ik heb hele mooie inzichten en tips mogen ontvangen. De masterclass voelde aan als een soort Relationship Check in. Even weer een relatie opfriscursus. Al bij het eerste gedeelte heb ik drie mooie en werkbare tips meegekregen. Het was mijn investering zeker waard. Ik raad elke vrouw in een relatie (zeker als je in een wat langere relatie zit) aan om een service bij Charis af te nemen om je relatie te boosten en je te coachen wanneer je wrijving in je relatie ervaart. Ik ben sowieso al fan van Charis en haar content. Zij geeft hoop en tools to make things better. Tegenwoordig kijkt men te veel naar relationship goals op social media. Iedereen wilt dat plaatje najagen. Maar het wordt tijd dat je je eigen relationship goals gaat definiëren en aan het werk gaat met je partner en jezelf. Dankje Charis!

M.

Nou ik moet zeggen dat ik nieuwe inzichten hebt gekregen hoe ik mijn relatie weer leven in blaast. Ik heb werk te doen. Het was duidelijk en informatief stof om aan te werken. Thx voor de inzichten Charis.

M.B.

Het was een geweldig ervaring. Keine groep was heel goed, informatie, presentatie, inhoud, materiaal en consumptie was goed on point.
Wat mij is bijgebleven is dat dse verandering begint bij mij.
Hot seat was zeker leuk en ook omdat er een man daar zat die onze vragen kon beantwoorden.
Ja ik zou het zeker aanraden aan anderen.
Vrouwen hebben dit nodig en zeker in deze tijd dat men niet zoveel onderneemt.

N.S.

Fantastisch!
Ik vond het een waardevolle masterclass vooral het gedeelte over weten wie je bent en daarover open communiceren met je partner .
Daarnaast vond ik het delen met andere dames en van hun leren ook zeer waardevol.
Keep doing you!! Je bent geweldig.

S.B.

Allereerst ben ik superblij dat ik mocht deelnemen aan deze masterclass. Ik heb ontzettend genoten.
Dankbaar voor de vertrouwde omgeving waarin ik mezelf kwetsbaar mocht opstellen omtrent dit onderwerp.
Wat mij is bijgebleven is dat communicatie en kwetsbaar opstellen naar je partner de sleutel is naar meer intimiteit met elkaar. Soms als je een conflict hebt dan sluit de deur waarin je je kwetsbaar wilt opstellen. Dat lukt dan gewoon even helemaal niet omdat je boos en je onbegrepen voelt. Maar het is dan toch de kracht om je kwetsbaar te blijven opstellen naar je partner in je communicatie zodat de intimiteit met een elkaar niet een deuk krijgt.
Het kwetsbaar opstellen blijf ik altijd uitoefenen, ook na de masterclass. Maar ik merkte wel aan mezelf dat ik meer spiceyness & liefde naar me partner wilde brengen. Ik ging toch na de masterclass naar binnen bij mezelf en innerlijk kijken wat ik anders kan doen en beter zou kunnen doen. So thank you so much for that!
Sex & intimacy vind ik zelf zo ontzettend belangrijk.
Thank you for sharing your love, knowledge & wisdom with us! Blijf dit doen!!

S.C.

Charis Yessss I really loved it!! Ik heb het materiaal nog eens thuis doorgelezen, het was erg goed te begrijpen. Je had het zo leuk neergezet, de opstelling van de stoelen, de hapjes de drankjes!! Allemaal erg mooi geregeld. The hot seat was echt spannend. Maar welk leuk! En dat je je man erbij betrokken had was helemaal geweldig om te zien, erg leuk bedacht. Wat het vooral leuk maakte was dat er ruimte was voor interactie. Ik heb zeker wel genoten van dit event en raad every WOM aan om volgende keer aanwezig te zijn. Ik ben vol met inspiratie naar huis gegaan.

S.S.

Wat een leuke, waardevolle masterclass heb ik bij mogen volgen. De interactie heb ik van genoten. Taboe doorbrekend en leuk om te horen dat ik niet de enige ben. Inzichten die ik kreeg en ook bij bevestigd werd zijn: Ons toenadering en benadering naar onze partner is belangrijk. Blijf communiceren, ( niet doorgaan wanneer discussie verhit is. Laat rusten en pak het op in n prettige sfeer) Geef complimenten en zoveel meer. Een man is altijd ready, hij is visueel. Ik, wij als vrouwen zijn emotioneel en hebben het nodig in stemming gebracht te worden. Ik raad degene die dit leest en nog mocht twijfelen, zeker aan om de masterclasses bij Charis te volgen.

T.S.

Ik heb veel geleerd over intimiteiten en sex. Heel leuke tips om met elkaar om te gaan. Ik ben blij met je Charis en de informatie die je geeft ik hoop dat er veel meer van deze masterclassen komen.

V.N

Fantastisch!
Lieve Charis, het was echt een geweldige masterclass! Bedankt ervoor! Jij doet het ontzettend professioneel en in combinatie met jouw kalme stem, klopt het gewoon.
Alle tips die ik gekregen heb zijn ook enorm waardevol en de Vibe was echt on point.