top of page

do 24 mrt

|

ZOOM

"WOM"online class

Kom nieuwe manieren leren om jouw vrouwelijkheid nog meer te omarmen en jouw liefdesleven upgraden door het leren toepassen van gezonde communicatieskills.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
"WOM"online class
"WOM"online class

Tijd en locatie:

24 mrt 2022, 20:30 – 21:30 CET

ZOOM

Informatie:

Omdat ik van liefde houd en ervan houd om vrouwen en hun partner te zien winnen in hun liefdesleven heb ik een reeks van exlusieve masterclasseses  gecreëerd.

Laat me eerst even verduidelijken, deze zijn niet voor iedereen.

Maar voor de gene voor wie het is vind ik dat je op zijn minst zou moeten weten wat het omarmen van jouw vrouwelijkheid en het toepassen van gezonde communicatieskills voor je kan betekenen in je relatie met je partner en hoe het je relatie kan upgraden waardoor jij en je partner meer in een harmonieuze verbinding met elkaar kan zijn.

Jezelf in jouw vrouwelijkkheid positioneren in jouw relatie is a must!

Het leren van gezonde Communicatie toe te passen is een must!

Ga met mij op reis, ik neem je mee in het inzien wat er mogelijk is voor jou als vrouw en hoe je je relatie kan doen opflueren en je partner hierin kan inspireren en meenemen in de groei en bloei van jullie relatie.

De praktische tools die ik met je deel kan je gelijk toepassen en ik ben gewoon erg enthousiast omdat ik weet dat je een mooie stijgende lijn in jezelf als vrouw en in de communicatie in jou relatie gaat ervaren en je partner helemaal gemotiveerd gaat krijgen om uiteindelijk ook zijn bijdrage te leveren.

"Wanneer je jezelf op de juiste manier positioneert, is er geen strijd voor macht, gelijkheid of competitie in je relatie, you just flow and make things happen"

Let's get it started honey!

Charis xoxo

Your relationship booster

Planning


 • 1 uur

  "WOM" online class

  Online

Tickets:

 • "WOM" Womanhood & Lovelife

  Online class

  € 22,50
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page