top of page

Het tijdstip wordt later bepaald

|

De locatie wordt later bepaald

"WOM" exclusive workshop >COMING SOON< (2)

Life changing, kom erbij en leer

Registratie gesloten
Zie andere evenementen
"WOM" exclusive workshop >COMING SOON< (2)
"WOM" exclusive workshop >COMING SOON< (2)

Tijd en locatie:

Het tijdstip wordt later bepaald

De locatie wordt later bepaald

Informatie:

De workshop is voor de vrouw die klaar is om in haar vrouwelijkheidskracht te stappen en om hier haar missie van te maken. "Self discovery is key"

Zo kan je:

➡️Dichter bij zichzelf komen

➡️Jezelf beter leren kennen

➡️Zo ook jouw liefdesleven upgraden en opfleuren

Ben je Single? I got you too!

Dit is ook een kans voor de single ladies die zich willen voorbereiden op een relatie en het dit keer beter willen doen.

Geloof het of niet, relaties leren je veel over jezelf, vooral over de dingen die niet zichtbaar zijn, maar de relatie met jezelf moet wel on point zijn, zo niet dan gaan we hier werk van maken.

Tijdens de workshop bied ik tools, tips en methoden aan die jou kunnen helpen om de relatie met jezelf op een gezonde manier effectief te versterken.

Ik ga je het volgende leren:

➡️ Dat jou vrouwelijkheid krachtig is en het is tijd om het op te pakken.

➡️ Hoe je je partner kan inspireren om ook het werk te doen voor zichzelf en om meer zichzelf te zijn, zodat jullie samen kunnen groeien en meer uit jullie relatie kan halen. Dit zal effect hebben op jezelf, op jou partner, op jou thuisomgeving en overal waar je komt opdagen. "It's time to do the work"

Ik wou dat iemand zoiets als dit voor mij had opgezet toen ik het nodig had. DUS! I am going to do ya'll a favor voor wat niemand voor mij heeft gedaan of ooit heb uitgelegd betreft de vrouw in relatie en haar vrouwelijkheid.

Listen, you have a choice! Je blijft je oude zelf of je creëert een geheel nieuw en getransformeerd zelf. It is up to you!

Are you ready!?

Deel dit evenement

bottom of page