top of page

do 27 okt

|

Zoom + Replay

The Intimacy Boost masterclass

Everything you need to know to boost Intimacy and deepen connection with your partner. Come check this!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
The Intimacy Boost masterclass
The Intimacy Boost masterclass

Tijd en locatie

27 okt 2022 21:00 – 22:30 CEST

Zoom + Replay

Over het evenement

Omdat ik van liefde houd en ervan houd om vrouwen en hun partner te zien winnen in hun liefdesleven heb ik een ultieme masterclass over The Intimacy boost gecreëerd.

Laat me eerst zeggen, dit is niet voor iedereen.

Maar voor de gene voor wie het wel is vind ik dat je op zijn minst zou moeten weten dat Intimiteit,  tijd, inspiratie en inzet nodig heeft, yes honey, het gaat je wat kosten!

Ik wou zo graag dat ik jou een andere verhaal zou kunnen vertellen en het voor jou heel romantisch kon maken maar helaas, it is what it is. Net zoals veel andere dingen in het leven is tijd en inzet essentieel om te bereiken en komen waar je wil.

Ik kan me voorstellen dat je verlangt naar meer juice en deeper connection in je LiefdesLeven, dit is gewoon mogelijk!

Je kunt het weer excited laten voelen zoals in het begin. Laat me je helpen ontdekken hoe met dit masterclass

Ga met mij op reis, ik neem je mee in het inzien wat er mogelijk is voor jou als vrouw en hoe je met het opbouwen van Intimiteit je Liefdesleven kan doen transformeren in een meer gepassioneerde en warme safe space voor jou en je partner om dichter bij elkaar te komen en met elkaar verbonden zijn.

Sorry to burst your bubble maar Intimacy.... is not se.x. honey!

Wat het wel is is het hebben van deep connection, the electricity, the vibration and het samensmelten met je partner op verschillende niveaus, en ja er is mogelijkheid dat het naar se.x leidt maar niet perse en de waarom en hoe of wat ga ik je tijdens the Intimacy Boost masterclass meer erover vertellen.

De praktische tools die ik met je gaat delen  kan je gelijk toepassen en ik ben gewoon erg enthousiast omdat ik weet dat je een mooie stijgende lijn in je LoveLife gaat ervaren. Ik kan nu van alles aan jou gaan vertellen maar ik wil niet de gene zijn die jou moet gaan overtuigen, je moet het zelf willen aanhoren en ervaren so you can get it.

Enjoying good life is also enjoying a good LoveLife, and life is to short to have a LoveLive with lack of intimacy and poor connection.

Get in and let's get it started honey!

Charis xoxo

Your relationship booster

Deel dit evenement

bottom of page