Your relationship booster

New instagram post.png
New instagram post (4).png

Mijn verhaal

Mijn naam is Charis oprichtster van STRONG WISE BETTER en ik ben jouw relatie booster! Ik help jou je relatie werkelijk een spicy boost te geven, daarnaast heb ik een passie voor de vrouwelijke kracht in relatie/huwelijk.

Hierin hou ik me bezig met het aanleren van praktische tools voor het opbouwen van relaties. Ik geloof dat je van het leven wilt genieten en het liefdesleven wilt creëren die je wenst.

 

Als relatie booster werk ik samen met jou om jezelf en je relatie letterlijk en figuurlijk een boost te geven. We gaan eerst aan het werk om jou als vrouw zijnde te helpen en empoweren om jouw vrouwelijkheid op te pakken

Ik reik je eveneens strategieën en tools aan om meer EXCITEMENT, CONNECTION & INTIMACY te creëren in de relatie met je partner.

​Als vrouw,  echtgenote van een geweldige man waarmee ik nu 28 jaar samen ben en moeder van 4 mooie kinderen plus 1 bonus kind moet ik zeggen dat het niet makkelijk is voor een vrouw om alles in balans te brengen en behouden.

Door de dagelijkse drukte kunnen wij als vrouwen heel makkelijk uit balans raken waardoor we aan het einde van de dag uitgeput en futloos zijn, dan is je partner ook nog aan de beurt. Zie je al waar ik naartoe gaat? Ik hoor je al denken, "Na zo een drukke dag heeft niemand tijd" Dit hoeft jou geval niet te zijn, er zijn mogelijkheden. 

Er is meer, meer dat jullie samen kunnen ontdekken, doen en creëren. En hier is waar ik een rol gaat spelen als jouw relatie booster. 

Here is where I show up, I got you honey!

Let's spice things up!

Bedankt voor je inzending